Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 37 of 37

Thread: SBS Audio Squeak Problem

  1. #31
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    NSW
    Posts
    103
    Update: I've asked a few users to test an automated delivery of this script. If the testing goes well, then it can be rolled out to people on request.
    This should happen sometime in January, but probably not for a week or so.

    Matt

  2. #32
    Hi Matt,

    I'd be interested in testing if you need more people, I'm experiencing the problem here in Canberra.

    That said, make sure you enjoy your holidays (I'm hoping you have gotten a break) - it's definitely something that can wait a bit longer

    Happy New Year.

    Gavan.

  3. #33
    I'm also happy to act as a tester if required.

  4. #34
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    NSW
    Posts
    103
    @Boricle and @dallimor please send me your TSN via a private message and I'll schedule an update to push the change to your tivo

    Matt

  5. #35

    Also hoping fo solution

    Thanks for working on this Matt. I am keen for a solution too. I am not as tech savvy as some but can follow instructions. Thanks!!! Suzanne

  6. #36
    I'm also experiencing the audio problems on ABC and SBS and would be interested in applying the fix. Many thanks.

  7. #37
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    NSW
    Posts
    103

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •