Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: 'Failed while loading series.' Error on Setup Call

  1. #21
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Sydney NSW
    Posts
    55
    Thanks Matt, I've spent weeks trying to figure this out!

    It does sound like it is exactly what is happening, and matches the symptoms.

    Do you think there is a way to delete the offending Genre(s) from the TiVo? (And I wonder why my other UK TiVos are not having the problem?)

  2. #22
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    NSW
    Posts
    67
    I did consider deleting the Genres, but it looks too difficult (I don't know enough about the MFS structure and the tivosh functions to do it ). It's also not the the answer - I asked on the mailing list and Warren Toomey has changed the Emulator to send my Tivo UK headends instead of the US headends. (Thanks again Warren)
    Now my guided setup completes (I now have other issues with the channels i can get, but that's another story!)
    Thompson TiVo S1 250GB plus network card
    (Running UK 2.5.5 based oztivo 1.3 image)

  3. #23
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Sydney NSW
    Posts
    55
    Sounds like I need to beg/bribe Warren to do the same for my UK TiVos!

    Is there a link to the mailing list exchange on this, or do I need to email Warren?

    And for that matter, do you have a similar link to your channel issues -- maybe I can help out a bit there (I have begun to tinker here too because this is also my next issue!)

  4. #24
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    NSW
    Posts
    67
    Thompson TiVo S1 250GB plus network card
    (Running UK 2.5.5 based oztivo 1.3 image)

Similar Threads

  1. Are you having the same connection problems. (Failed while configuring) Error N18
    By Frozzysnots in forum Request For HELP! in my State
    Replies: 4
    Last Post: 07-02-2019, 04:40 PM
  2. S03 error on setup
    By petercad in forum Australian TiVoHD
    Replies: 7
    Last Post: 27-04-2018, 07:23 PM
  3. Failed to record due to recorder internal error 4
    By Charlie Crackle in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2008, 12:44 AM
  4. Failed while loading series.' Error on Setup Call
    By TyKahu in forum New Zealand General Forum
    Replies: 8
    Last Post: 26-08-2008, 04:13 PM
  5. Daily call: "Failed. Call Interrupted"
    By leanne in forum TV Guide Issues
    Replies: 4
    Last Post: 18-07-2005, 05:07 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •