Results 1 to 3 of 3

Thread: Setup Complete .. but I cannot progress..

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    QLD
    Posts
    15

    Setup Complete .. but I cannot progress..

    I have run the setup on my new tivo with out a hitch... but

    When it finished it said "Press the tivo button to continue"

    I press it and nothing happens ......

    All other steps including IR setup went as listed
    I could see the TV channels no problems...
    TiVo Series one unit 200Gb Seagate HDD, Turbonet, FTA Samsung STB
    XBOX V1.6 200GB Seagate HDD, Running XBMC

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,213
    When you press the TiVo button does the red LED on the remote light up? If not then it is a dodgy remote. If it does light up then I have no idea as it has always worked for me (and all the other people out there).

    It does take about 5 seconds from the time the message saying "press the TiVo button to continue" is initially displayed to it actually working but I am assuming you have tried to press the TiVo button again after 5 seconds anyway.
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    QLD
    Posts
    15
    It cleared it self after about 1 hour and all is working now...

    All that is left to do is sort out the channel numbers between the STB and the Tivo...

    Thanks guys...
    TiVo Series one unit 200Gb Seagate HDD, Turbonet, FTA Samsung STB
    XBOX V1.6 200GB Seagate HDD, Running XBMC

Similar Threads

  1. Progress with TivoHD post 31st Oct and impact on current S1 guide.
    By Islander in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2017, 04:57 PM
  2. Complete Beginner, How do i set a Tivo up in NZ??
    By sillysaddam in forum New Zealand General Forum
    Replies: 24
    Last Post: 12-01-2009, 12:39 AM
  3. Transfers Wont Complete
    By StevieC in forum Question and Answer Forum
    Replies: 5
    Last Post: 02-08-2007, 09:10 PM
  4. TiVo won't complete GS
    By macguy in forum Question and Answer Forum
    Replies: 5
    Last Post: 03-02-2007, 12:19 PM
  5. Complete Logo Slice (NZ)
    By DJC in forum New Zealand General Forum
    Replies: 52
    Last Post: 16-08-2006, 05:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •