Results 1 to 2 of 2

Thread: Tivo Serial PPP won't connect

  1. #1

    Tivo Serial PPP won't connect

    Ok serial bash works fine, I can login and yadda yadda all fine in serial bash mode. When the networking is set to serial ppp, and the connection setup on winxp, no incoming connection is detected. If I open up hyperterm and power up the tivo all I get is garbled rubbish and it just goes on and on doesnt stop, there is no user request or anything like that after 5 lines or whatever. I have tried both 57600 and 115200 speeds. Serial cable seems fine since it works in bash mode and also the loop back test works fine. Any ideas? May have to get a network card for the Tivo but be nice if I didnt need to spend the extra money since I have a spare comp laying around I could use. Any help appreciated

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,036
    I have been away.

    I have made a suggestion which may help, see your earlier Post.

    Peter
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

Similar Threads

  1. TIVO wont connect
    By eightball in forum Australian TiVoHD
    Replies: 1
    Last Post: 14-08-2011, 11:08 AM
  2. Cant connect to tivo service
    By gromyn in forum Australian TiVoHD
    Replies: 3
    Last Post: 29-03-2010, 07:59 AM
  3. Tivo Serial Problem - Please Help!!!
    By normal_kinda_guy in forum Question and Answer Forum
    Replies: 46
    Last Post: 25-06-2006, 05:51 PM
  4. Tivo can't connect to outside world
    By AxelRoest in forum Question and Answer Forum
    Replies: 7
    Last Post: 11-05-2004, 03:41 AM
  5. Can a tivo be used in NZ with serial cable only
    By hh75 in forum New Zealand General Forum
    Replies: 13
    Last Post: 23-04-2004, 08:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •