Results 1 to 2 of 2

Thread: Programs not recording because video signal said to be unavailable

  1. #1
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    31

    Programs not recording because video signal said to be unavailable

    Recently, in Sydney, a few programs on the 'To Do' list have not been recorded by TiVo. The reason given is that the video signal was unavailable. Examples include the SBS-HD program (Channel 30) 'The Bridge' on Thursday 15 March at 10.25 pm, and tonight, Saturday, 17 March, at 7 pm, the ABC-HD news (Channel 20) did not record for the same reason. The problem does not seem to be with our antenna. Can someone check whether this is an OzTiVo problem. Is anyone else having similar problems? Other programs on the 'To Do' list are being recorded.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    31
    The problem appears to have gone away after a reboot. I'll keep checking over the next week.

Similar Threads

  1. Video signal problem
    By tomeagles in forum Question and Answer Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-01-2006, 11:49 AM
  2. Running External Programs on Tivo
    By Scar in forum General Chat
    Replies: 2
    Last Post: 07-11-2005, 05:53 PM
  3. Incorrect Titles on SBS programs
    By pinnieroom in forum TV Guide Issues
    Replies: 1
    Last Post: 19-07-2005, 12:07 AM
  4. Video Signal Degradation Thru an External Tuner?
    By hlouey in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 27-05-2004, 04:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •