Results 1 to 4 of 4

Thread: Rename "Media Device Name"

  1. #1
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Queensland
    Posts
    9

    Rename "Media Device Name"

    Is there any way to change device name now TiVo's gone?

    Many thanks must go to Darren for his help.

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,202
    Not at present. Most media stuff is still on the back burner until EPG gets sorted (ie we split postcodes a bit more so we can extend the look ahead).
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

  3. #3
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Queensland
    Posts
    9
    Thanks for that. Really appreciate your help once again.

    Regards,
    Mike

  4. #4
    Quote Originally Posted by Mike_Pi View Post
    Is there any way to change device name now TiVo's gone?

    Many thanks must go to Darren for his help.
    I can't even locate the device name in Tivo settings.

Similar Threads

  1. Can't get past "Connecting"- it fails to connect (N13 error)
    By Annieliese in forum Australian TiVoHD
    Replies: 5
    Last Post: 19-11-2018, 02:32 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 31-01-2018, 08:34 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-11-2011, 04:57 PM
  4. Guided setup stalling on "connecting" during final call.
    By DaForce in forum Question and Answer Forum
    Replies: 8
    Last Post: 19-06-2006, 08:54 PM
  5. System Hang? "Thing's Tickles Body Can't Do"
    By pbags in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 12-10-2005, 11:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •