Results 1 to 4 of 4

Thread: Rename "Media Device Name"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Queensland
    Posts
    13

    Rename "Media Device Name"

    Is there any way to change device name now TiVo's gone?

    Many thanks must go to Darren for his help.

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,234
    Not at present. Most media stuff is still on the back burner until EPG gets sorted (ie we split postcodes a bit more so we can extend the look ahead).
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

    NOW ALSO REPAIRING FETCH TOO!

  3. #3
    Join Date
    Oct 2017
    Location
    Queensland
    Posts
    13
    Thanks for that. Really appreciate your help once again.

    Regards,
    Mike

  4. #4
    Quote Originally Posted by Mike_Pi View Post
    Is there any way to change device name now TiVo's gone?

    Many thanks must go to Darren for his help.
    I can't even locate the device name in Tivo settings.

Similar Threads

  1. Can't get past "Connecting"- it fails to connect (N13 error)
    By Annieliese in forum Australian TiVoHD
    Replies: 5
    Last Post: 19-11-2018, 03:32 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 31-01-2018, 09:34 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-11-2011, 05:57 PM
  4. Guided setup stalling on "connecting" during final call.
    By DaForce in forum Question and Answer Forum
    Replies: 8
    Last Post: 19-06-2006, 09:54 PM
  5. System Hang? "Thing's Tickles Body Can't Do"
    By pbags in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 12-10-2005, 12:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •