Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: No Prime or Four EPG

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Invercargill NZ
    Posts
    91

    No Prime or Four EPG

    Seem to have lost all Prime and Four EPG data?
    TiVo series 1 UK Thomson, Cachecard, 500GB, Sky Digital
    TiVo series 1 USA Philips, Turbonet, 230GB, Freeview Dish TV

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Carterton
    Posts
    105
    will have a look.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Carterton
    Posts
    105
    checked my data upload to the server, its fine, problem seems to be with server. will pm wibble.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    New Zealand
    Posts
    251
    Thank you divxmaster. As always yours and Wibble's efforts are appreciated.

  5. #5
    There was a database issue, it's probably resolved.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Carterton
    Posts
    105
    @wibble,
    unfortunately not, still no data!

    cheers,
    divxmaster

  7. #7
    As far as I can tell the there is no matching source data for those channels, it's possible SKY has done some renumbering due to the Olympics.

    PS: Somebody needs to setup an alternate server, we will be switching this one off in a month or so.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Carterton
    Posts
    105
    prime is 1230, bravo is on 1921.
    We will have to reenable the alternate data load system developed my myself and mpnash.

    I'm still waiting for my KAON skybox upgrade. Nothing as of yet, and now I read they are going to
    take 1.5 years for the rollout! On a good note, I now DO have the IR codes for the KAON box,
    and apparently the TiVo composite in breaks/allows macrovision.

    cheers,
    Divxmaster

  9. #9
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    New Zealand
    Posts
    251
    I have been notified by to Sky to book an upgrade but haven't done so yet. Can you send me the KAON codes and I can be a guinea pig.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Carterton
    Posts
    105
    Well,
    when I say I have the IR codes, I do, but they are not in TiVo format. I haven't even looked
    at them, just downloaded them and stored it away.
    Do you know how to create custom Tivo IR codes? I don't, but I imaging I could
    work it out.

    Cheers,
    Divxmaster

Similar Threads

  1. Prime has disappeared
    By David Stott in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 0
    Last Post: 15-10-2013, 10:43 AM
  2. Duplication in Prime Listings
    By Islander in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 18
    Last Post: 16-09-2011, 09:31 AM
  3. EPG for Prime
    By David Stott in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 3
    Last Post: 31-08-2009, 08:22 AM
  4. No Prime TV guide data
    By neilp in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 10
    Last Post: 29-07-2008, 08:02 PM
  5. UKTV / PRIME swap
    By Schumi in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 33
    Last Post: 10-09-2006, 09:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •