Results 1 to 2 of 2

Thread: Replacement TiVo remote

  1. #1

    Replacement TiVo remote

    Hi,

    My Tivo remote is not working properly. Some of the buttons do not work, and other buttons that do work do not perform the right functions. I already tried replacing the batteries, performing a hard reset, and added a new code in the settings area.

    I'm just wondering if the Tivo Glo remotes that are being sold on ebay from the US would work on my Australian Tivo? I have the standard Tivo remote and thought if I'm buying a replacement it would be nice to try the Glo remote that is not sold in AU anymore.

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    New Zealand
    Posts
    250
    The remotes sold in the US should work as all the TiVo as the remotes all use the same codes. I have used remotes from the UK (Tompson), US (Sony,Phillips) and NZ(TiVo HD). All work on all TiVo versions.

Similar Threads

  1. Hard drive not recognized on replacement motherboard
    By andymoz in forum Australian TiVoHD
    Replies: 5
    Last Post: 07-01-2018, 05:15 AM
  2. Dud TiVo box . . . Telecom and Caspa run around on replacement
    By lemonadenz in forum New Zealand General Forum
    Replies: 18
    Last Post: 11-10-2010, 05:01 PM
  3. fried pace STB, replacement compatible with tivo S1?
    By divxmaster in forum New Zealand General Forum
    Replies: 4
    Last Post: 21-05-2010, 06:28 AM
  4. Tivo HD remote used on HD and S1
    By mce in forum Australian TiVoHD
    Replies: 2
    Last Post: 11-12-2009, 11:29 AM
  5. TiVo remote being ignored
    By ozNick in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2007, 08:24 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •