Results 1 to 3 of 3

Thread: No sound

  1. #1

    No sound

    G'day Everyone
    Back again after 5 months of solid TiVo use.
    In the last two days I have had a problem with the sound "disappearing" during playback of recorded programs.
    One was for about 30 min during the middle of a 1 hour show on channel 10 and the other was for the last 10 min of a show on Channel 9. In each case the picture was perfect with no sign of signal drop-off.
    Has anyone else had this problem and if so is the cause known and more importantly is there a cure?
    This is very annoying and has been the first real problem I have had with my TiVo.
    Note: I have the 1TB external drive
    Regards
    Andrew
    Last edited by belair_boy; 14-05-2010 at 08:09 AM.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    I had this happen about a year ago, but only on some 9HD shows. It lasted a few weeks and then disappeared.

    Never worked out what caused it (TiVo or other issues).

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    463
    We had this issue about three months ago, but have not seen it since. Nothing changed on our setup, it just came right. We also never figured out why.
    http://forums.oztivo.net/showthread....re-or-no-sound

    TiVo Series3 TiVoHD x2

Similar Threads

  1. Sound problem
    By Perthz4 in forum Australian TiVoHD
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-2009, 01:53 AM
  2. Sound Out of Sync
    By RalphMesiti in forum Question and Answer Forum
    Replies: 5
    Last Post: 10-07-2008, 06:12 AM
  3. Lost TV2 sound
    By finethen in forum New Zealand General Forum
    Replies: 6
    Last Post: 21-11-2006, 09:15 PM
  4. No sound from PVR10UK
    By JohnPierson in forum Request For HELP! in my State
    Replies: 5
    Last Post: 20-07-2006, 10:01 AM
  5. Help...no sound
    By splitpin in forum Question and Answer Forum
    Replies: 9
    Last Post: 01-05-2004, 09:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •