Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Tivo complains of no signal

  1. #11
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Israel
    Posts
    45
    I am not really familiar with the US image. I am in Israel, and have used the OZTivo images so far.
    We are in Pal system, so I prefer PAL (although all our TVs here are multisystem).
    It's a good idea to check the HD.
    Perhaps the problem was that I recently upgraded to 1.6 image from 1.3 . Perhaps this did not
    go perferctly well?

    Gideon.

  2. #12
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    If you use our current 1.6.2 image it includes setting up AirNet during the install.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

Similar Threads

  1. Tuner problems / poor signal
    By belair_boy in forum Australian TiVoHD
    Replies: 1
    Last Post: 28-05-2010, 07:38 PM
  2. Low signal reception on a TiVoHD
    By joshcox in forum Australian TiVoHD
    Replies: 2
    Last Post: 30-06-2009, 08:23 PM
  3. Getting NTSC signal into a S2
    By robbob90210 in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 26-10-2006, 10:08 AM
  4. Video signal problem
    By tomeagles in forum Question and Answer Forum
    Replies: 0
    Last Post: 01-01-2006, 11:49 AM
  5. Video Signal Degradation Thru an External Tuner?
    By hlouey in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 27-05-2004, 04:35 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •