Results 1 to 5 of 5

Thread: Some icons appear to be broken

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    58
    Blog Entries
    1

    Exclamation Some icons appear to be broken

    It seems some of the icons are missing.
    Particularly in the User control panel, Profile settings, and the individual user info, also the 'reload' image while posting, and so on. Maybe the theme is missing some items, or the permissions on the image files are messed up?

    Thanks...
    Steve Shipway
    Auckland, New Zealand
    2x S3 TiVo HD 320GB (FreeView) - Orcon Internet
    1x S3 TiVo HD 320GB - Power supply reparied, see how I did it here
    UK S1 TiVo - Needs conversion to TivoNZ - For sale

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    I've just had a quick look though the control panel settings, but have not found any broken icons.

    Can you give a specific broken icon.

    What browser are you using? have you tried using the refresh button which should reload the icons.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    58
    Blog Entries
    1
    (sorry for the late reply, been offline for a while)

    I've been using both IE and Avant (a wrapper around IE) and it happens in both. Refreshes etc all have no help - many icons work, but some stubbornly will not.

    I authenticate via Facebook so maybe it is something to do with that?

    For example, this page (newreply.php) everything displays correctly bar the Reload icon (images/misc/navbits_finallink_ltr.gif) even though the folder icon (images/misc/navbits_start.gif) displays fine so its not a base or path issue.

    Since I can't believe that this problem would be still around unfixed if it were affecting everyone, my only guess is that its something to do with the authentication method.

    Steve
    Steve Shipway
    Auckland, New Zealand
    2x S3 TiVo HD 320GB (FreeView) - Orcon Internet
    1x S3 TiVo HD 320GB - Power supply reparied, see how I did it here
    UK S1 TiVo - Needs conversion to TivoNZ - For sale

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Sorry I cannot see the issues you are describing using either Firefox 3.5.4 or IE 8.0.

    As you have said no one else has mentioned this issue, so we have to assume it is your end.

    Thanks for reporting it though.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  5. #5
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    58
    Blog Entries
    1
    For followup information: with the new board software, this problem no longer exists for me. My guess is it may have been something in the web server which prevented too many connections form the same place, or had too short a timeout for high latency links? Whatever it was, all is OK now. Thanks for the new software, it is better...
    Steve Shipway
    Auckland, New Zealand
    2x S3 TiVo HD 320GB (FreeView) - Orcon Internet
    1x S3 TiVo HD 320GB - Power supply reparied, see how I did it here
    UK S1 TiVo - Needs conversion to TivoNZ - For sale

Similar Threads

  1. Anyone from Broken Hill?
    By DavidKeegel in forum Australian TiVoHD
    Replies: 0
    Last Post: 22-03-2019, 07:53 AM
  2. No IP is turbonet broken
    By ccalabro in forum Question and Answer Forum
    Replies: 11
    Last Post: 08-10-2008, 06:04 PM
  3. Broken Season Passes again?
    By zollymonsta in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 14
    Last Post: 19-10-2005, 02:46 PM
  4. Broken Season Passes
    By Tony in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2005, 03:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •