Results 1 to 2 of 2

Thread: Tivo Set Up Failed Now Dead!

  1. #1

    Cool Tivo Set Up Failed Now Dead!

    Hello,
    I purchased a series one philips tivo off ebay with no instructions.
    Tivo has turbonet ( I installed ) ir blaster and pal tuner and is running oztivo version 1.6.2. When trying to set up the tivo it just kept trying to connect with no result. I do not think I configured my Bigpond 2wire wireless modem router correctly as I could not ping oztivo, get my tivos ip address, use serial cable or Putty it. I even attached tivo direct to my modem router and that did not work either. I have XP operating system and think that I have now fried my tivos hard drive as I am no longer able to get the set up guide screen or any tivo screen for that matter. I have tried to use the boot up cd but not sure if I am doing this correctly either. I have been all over the forums and got bits and pieces that I have tried but I'm getting nowhere.
    I am not a computor wiz so need some very basic step by step guides on how to re image the hard drive ( if that is what I need to do), get network connection set up and ensure I have everything plugged in to where it needs to be. I am wiling to get a wireless ethernet bridge if that will help ( I have Analogue TV, VCR, DVD, Foxtel, HD Digital Set Top Box all running through VCR...Desktop PC cabled to wireless modem/router DCHP enabled, laptop wireless )
    Any help would be a godsend.
    Cheers
    Jels

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    I think starting from scratch would be a good idea, as you don't know if the current one even worked properly before you started using it.

    Follow this guide on how to use the CD.

    PrepareTiVoDisk

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

Similar Threads

  1. Tivo Dead??
    By red hilux in forum Australian TiVoHD
    Replies: 6
    Last Post: 29-04-2015, 06:45 PM
  2. Tivo Dead
    By Bernie in forum Australian TiVoHD
    Replies: 1
    Last Post: 26-01-2014, 04:54 AM
  3. Tivo HD TCD633160 with suspected dead HDD.
    By Rossco in forum Australian TiVoHD
    Replies: 3
    Last Post: 01-01-2013, 09:20 PM
  4. My Tivo is dead, long live my tivo...
    By Dalc in forum New Zealand General Forum
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-2007, 11:59 AM
  5. Dead second drive
    By andrewmc in forum Question and Answer Forum
    Replies: 3
    Last Post: 30-11-2006, 02:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •