Results 1 to 2 of 2

Thread: Finally have a Sky STB that works with Tivo IR :-) .... Setup issues though

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    25

    Finally have a Sky STB that works with Tivo IR :-) .... Setup issues though

    Hey guys,

    I used to have the only model that wouldn't work with the Tivo IR ability. But I've got it replaced now, and have a DS230NNZ, which works :-) (http://forums.oztivo.net/showthread.php?t=1450)

    Whatever setting I had for the Tivo IR to work with the Sky STB does work with this one, but it takes a long time to switch. I probably tried a 'long' setting rather than a 'quick' one when I was trying to get it to work (before I found my efforts were futile on a post with my model Sky STB).

    So I've tried to go back through guided setup to fine tune it, but I get kicked out. Here's my steps:

    Setup
    System Reset
    Repeat Guided Setup
    -- Thumbs down 3 times, and enter

    Then I get to this page:
    "Welcom to TiVo!"

    Guided Setup will take about 35 minutes of your time.

    Be sure your phone line is connected....yada yada yada.

    At the bottom it says "Press SELECT to continue"

    I do, but get kicked out to TiVo Central. I also try pressing right on the directional pad, but still get kicked out.

    Any ideas? Or do I need to reinstall the image and go through setup again that way? If so, do I lose all my saved programmes?

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,218
    http://minnie.tuhs.org/twiki/bin/vie...edoGuidedSetup

    Gee I wish I had a dollar every time anyone has asked this
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

Similar Threads

  1. TiVo desktop no longer works with Music, Photos and Showcases
    By Annieliese in forum Australian TiVoHD
    Replies: 1
    Last Post: 25-11-2017, 04:25 PM
  2. Finally . . . time to switch?
    By scairns in forum Australian TiVoHD
    Replies: 9
    Last Post: 21-03-2010, 11:16 AM
  3. Finally going to new emulator...
    By jrice in forum New Zealand General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 23-11-2007, 10:25 AM
  4. Daily Call works on initial setup but not after
    By gazman88 in forum Question and Answer Forum
    Replies: 7
    Last Post: 25-03-2007, 01:50 AM
  5. Issues with Guided Setup/remote
    By AndrewS in forum Question and Answer Forum
    Replies: 2
    Last Post: 14-05-2005, 07:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •