Results 1 to 3 of 3

Thread: TWP issue

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Melbourne, VIC
    Posts
    100

    TWP issue

    I had posted this in the mailing list last night but not received any feedback here so I thought I would post it.

    I have had some issues with TWP where the future week grid listings hasn't been showing. I have previously remapped the stations but now my grid only shows channel 10, whilst the channel mapping has all the Victorian FTA stations (my viewing). I am unsure what the issue is or how to troubleshoot it. Any thoughts would be welcome.
    Justin

    TivoHD w/1tb "update"
    TiVo SVR2000 unit w/200Gb Seagate, Turbonetcard & Dlink-810 wireless bridge, FTA Strong STB. Latest image 1.6.###

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    477
    Quote Originally Posted by JustinD View Post
    I had posted this in the mailing list last night but not received any feedback here so I thought I would post it.

    I have had some issues with TWP where the future week grid listings hasn't been showing. I have previously remapped the stations but now my grid only shows channel 10, whilst the channel mapping has all the Victorian FTA stations (my viewing). I am unsure what the issue is or how to troubleshoot it. Any thoughts would be welcome.
    When in "Channel Grid" you will see that the first line (above the list of channels) reads something like: Show Channels: all favs filter. By default only the favourite channels are listed. Clicking on "all" should list all of them, and clicking on "filter" will list the ones specified in the configuration file (channelgrid.itcl or channelgrid.cfg).

    Basically you probably want to use More...->Channel Prefs to set your Favourite Channels, or create a file in your modules directory called channelgrid.cfg with the following:
    Code:
    set CHANNEL_FILTER ""

  3. #3
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    I responded to your post on list this morning.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

Similar Threads

  1. Server Issue
    By Wibble in forum New Zealand General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 05-12-2011, 08:45 AM
  2. Can anyone help with a hardware issue
    By Charlie in forum New Zealand General Forum
    Replies: 7
    Last Post: 09-05-2009, 11:26 AM
  3. June 30 issue
    By petere10 in forum Question and Answer Forum
    Replies: 8
    Last Post: 01-07-2008, 12:14 PM
  4. TV Guide issue
    By jackal in forum Question and Answer Forum
    Replies: 6
    Last Post: 29-10-2007, 12:41 AM
  5. Hardware issue
    By Wibble in forum Question and Answer Forum
    Replies: 4
    Last Post: 10-02-2007, 10:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •