Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Can I fix the startup animation without a NIC?

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    16

    Question Can I fix the startup animation without a NIC?

    I'd like to fix the startup animation, but I don't have a network card. This means that I cannot follow the following step:

    3. Enter the following address into a browser, where the x's are your TiVo's IP: xxx.xxx.xxx.xxx/mfs/Resource/VideoClip
    Is there any other way to figure out the line number? If not, can I simply use 1507 or could that cause problems if the number doesn't match? (I'm using the 1.62 image.)

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,213
    I've done the startup animation at least a dozen times on different machines (Sony, Philips and even a UK Thompson running the latest OzTiVo image) and it has always been 1507.

    Of course I take no responsibility if it isn't for you, but you will have to be pretty damn unlucky!
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    16
    I've done the startup animation at least a dozen times on different machines [...] and it has always been 1507.
    Thanks Darren. I'll give it a try.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    I have already answered your question the first time you posted it in the announce thread

    I agree with Darren and as I said then, "You could probably do it with dumpobj, but realistically if you are running an NZTiVo or ZATiVo or OzTivo image the number will be 1507 based on the hundreds that have already installed it."

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  5. #5
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    New Zealand
    Posts
    251

    But Then Maybe Not

    Quote Originally Posted by petestrash View Post
    "You could probably do it with dumpobj, but realistically if you are running an NZTiVo or ZATiVo or OzTivo image the number will be 1507 based on the hundreds that have already installed it."

    Peter.
    I have just checked both my TiVos and they have 1593 and are running NzTiVo Ver 1.5

  6. #6
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Are those Thomson units running uk software ?

    Peter
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  7. #7
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    New Zealand
    Posts
    251
    Both are Sony and running NZ TiVo Ver 1.5 (Sony)

  8. #8
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    That is the first I have heard, have you done the update?

    What numbers do you get next to LongOpen.mpv when you open xxx.xxx.xxx.xxx/mfs/Resource/VideoClip ?

    Or better still could you please post the whole screen.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  9. #9
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    New Zealand
    Posts
    251
    I did the update on one TiVo using 1593 and it worked with no problems.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Could you please post the whole screen from xxx.xxx.xxx.xxx/mfs/Resource/VideoClip.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

Similar Threads

  1. Tivo Series 1 Startup Sequence
    By Islander in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-2014, 08:41 PM
  2. ANNOUNCE: OzTiVo startup animation fixed.
    By petestrash in forum Software Upgrades/Mods
    Replies: 13
    Last Post: 08-10-2008, 01:03 AM
  3. Tivo Freezes on Startup..
    By star in forum Question and Answer Forum
    Replies: 5
    Last Post: 22-02-2007, 05:29 PM
  4. Has anyone found a different file number used for the startup animation.
    By petestrash in forum New Zealand General Forum
    Replies: 0
    Last Post: 13-02-2007, 06:34 PM
  5. Startup screen not showing
    By RobertFC in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2005, 02:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •