Results 1 to 4 of 4

Thread: automatically set 30 second skip

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    43

    automatically set 30 second skip

    Over in the DealDatabase forums for Series 1 TivOs there's a sticky post re:exterme upgrade. In that post the xPlusz link talks about what's included.

    "T30SS will automatically set 30 seconds skip feature on each reboot."

    Has/can this hack be made to work on the OzTiVo image?

    Cheers,
    Phred

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Yes, but it greatly reduces the average uptime.

    It causes the Tivo to freeze more often.

    Peter
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    43
    "T30SS will automatically set 30 seconds skip feature on each reboot."

    Has/can this hack be made to work on the OzTiVo image?

    Quote Originally Posted by petestrash View Post
    Yes, but it greatly reduces the average uptime.

    It causes the Tivo to freeze more often.

    Peter
    Do you mean the 30 second hack itself makes the TiVo less reliable, that is, no matter how it is enabled (for example using the remote code select-play-select-30-select)? Or is it the automatic at boot enabling of the 30 skip that's causes unreliability?

    Cheers,
    Phred

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Yes to both, having it enabled reduces uptime. And some people have said it is even shorter if done during boot.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

Similar Threads

  1. Can't automatically transfer videos from PC to Tivo
    By stephg in forum Australian TiVoHD
    Replies: 6
    Last Post: 19-10-2012, 11:03 AM
  2. 30 Second Skip
    By hentaiboy in forum Australian TiVoHD
    Replies: 4
    Last Post: 30-06-2009, 11:26 AM
  3. 30 sec skip hack doesn't work
    By ghhsmith in forum Australian TiVoHD
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2008, 08:59 PM
  4. Automatically skip start padding with an added bookmark.
    By petestrash in forum Software Upgrades/Mods
    Replies: 3
    Last Post: 23-07-2008, 03:43 PM
  5. Skip 30 seconds button skips to the end in this image :(
    By 105547111 in forum Question and Answer Forum
    Replies: 7
    Last Post: 11-05-2004, 04:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •