Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Issues with rc.sysinit.local

  1. #11
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Add the command

    sleep 5

    between the two commands.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  2. #12
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Melbourne, VIC
    Posts
    100
    That seems to have worked - thanks. I will not say its over yet, like last time, though.
    Justin

    TivoHD w/1tb "update"
    TiVo SVR2000 unit w/200Gb Seagate, Turbonetcard & Dlink-810 wireless bridge, FTA Strong STB. Latest image 1.6.###

  3. #13
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    If it comes back try increasing the sleep command to 7 to 10

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

Similar Threads

  1. Looking for volunteers to update local guide data
    By DavidKeegel in forum TV Guide Issues
    Replies: 1
    Last Post: 20-07-2019, 06:39 PM
  2. More EPG issues
    By Pawl in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 4
    Last Post: 14-01-2019, 07:31 AM
  3. ISP issues
    By CheshireCat in forum NZ TiVoHD
    Replies: 1
    Last Post: 12-10-2009, 02:16 PM
  4. Buggered something in /etc/rc.d/rc.sysinit file now Tivo wont start
    By spawn154 in forum Question and Answer Forum
    Replies: 15
    Last Post: 04-06-2006, 11:28 PM
  5. OzTivo Image V1.5 - rc.sysinit.author
    By argo in forum Software Upgrades/Mods
    Replies: 3
    Last Post: 08-05-2006, 10:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •