Results 1 to 2 of 2

Thread: Resetting remote

  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Posts
    216

    Resetting remote

    My son's managed to bugger up the remote on his tivo, by trying to set it to control the tv, when he meant to set it to control the sound system. I seem to remember that there's a code to put in to reset it, so he can start again? Tried the suggested technique of 3 thumbs down, but that doesn't seem to work. Anyone any ideas?

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,218
    Hold down the TiVo button and the Pause button until the red LED on the remote lights up constantly (only takes a few seconds). Release these buttons.

    Then press the number zero button.

    Red LED will then blink (3 times I think from memory).

    Remote is then reset to ID zero (default ID).
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

Similar Threads

  1. TiVo suddenly resetting for no good reason.
    By lynfran in forum New Zealand General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 30-10-2018, 09:36 PM
  2. resetting post code for kidzone
    By AdamJ in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 17-07-2018, 08:03 PM
  3. Tivo keeps resetting
    By redbloke1956 in forum Question and Answer Forum
    Replies: 8
    Last Post: 20-11-2012, 04:28 PM
  4. Resetting Tivo from Foxtel Analogue to Digital
    By moman_matt in forum Question and Answer Forum
    Replies: 2
    Last Post: 28-04-2006, 04:41 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •