Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Buggered something in /etc/rc.d/rc.sysinit file now Tivo wont start

  1. #11
    Thank you muchly for your help. Downloading ISO now.

    Will I have to format the HDD with the tool from the manufacturer (Western Digital)? I forgot how I did it last time. I think FAT32 partition.

  2. #12
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Quote Originally Posted by spawn154
    Is v1.5 available here?

    http://minnie.tuhs.org/TiVo/files/images/onselen/iso/

    which one would I get for a Phillips tivo
    ozTiVo_installer_HDRX12-20051128.iso

    Peter
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  3. #13
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Quote Originally Posted by spawn154
    Will I have to format the HDD with the tool from the manufacturer (Western Digital)? I forgot how I did it last time. I think FAT32 partition.
    No, it's all menu based now.

    Once you boot the installer, just use the menu to select your drive and then install the image.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  4. #14
    Excellent. Thanks Peter.

    Although with the new image I downloaded. It shows V3 R1.4 not 1.5?

  5. #15
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Where is it showing r1.4? If it's the splash screen, then it's a known issue and ignore it.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  6. #16
    Yeh it is the splash screen

Similar Threads

  1. TIVO wont connect
    By eightball in forum Australian TiVoHD
    Replies: 1
    Last Post: 14-08-2011, 11:08 AM
  2. How can I fix buggered lib files?
    By petestrash in forum Question and Answer Forum
    Replies: 0
    Last Post: 19-03-2008, 02:27 AM
  3. Issues with rc.sysinit.local
    By JustinD in forum Question and Answer Forum
    Replies: 12
    Last Post: 20-03-2007, 12:11 AM
  4. Tivo wont boot
    By buzzboy in forum Question and Answer Forum
    Replies: 3
    Last Post: 03-11-2006, 07:00 PM
  5. Looks like another buggered slice
    By ehintz in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 8
    Last Post: 24-04-2004, 12:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •