Search:

Type: Posts; User: auren

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    69
    Views
    69,578

    Sticky: Just registered myself also. As MarkE says...

    Just registered myself also. As MarkE says above, the new NZ TiVo service would be "newted" without Sky channels. Also Prime isn't a free view channel, and being owned by Sky, it would seem...
  2. Replies
    2
    Views
    2,865

    Seems OK now - I re-ran guided setup. Any...

    Seems OK now - I re-ran guided setup. Any problems, I'll let you know.

    Thanks
  3. Replies
    2
    Views
    2,865

    Guide data showing "Upcoming"

    Hi all - been a while since I was last on the forum. I have a UK Thomson TiVo running the NZ OzTiVo image. All was well until Top Gear wasn't recorded as usual on Sunday. Obviously then I caught...
  4. Replies
    83
    Views
    23,191

    I followed the instructions in the following...

    I followed the instructions in the following thread http://forums.oztivo.net/showthread.php?t=959 and edited my tclient.conf file in line with that. I still had connection problems not because of...
  5. Replies
    83
    Views
    23,191

    ......and they just have!! Time is now correct. ...

    ......and they just have!! Time is now correct. Thanks Thomson - help much appreciated. Your confident post had me hoping (particularly as we are running the same machine and s/w ver.) and I was...
  6. Replies
    83
    Views
    23,191

    All - thanks for the replies. Dave - I am in...

    All - thanks for the replies.

    Dave - I am in the middle of trying your suggestions. So far "Date" at the bash prompt gives the correct date and time (see below), though rebooting after a...
  7. Replies
    83
    Views
    23,191

    Hi - I have tried the time mod (followed to the...

    Hi - I have tried the time mod (followed to the letter) - below is the ouput from Hyperterminal following the execution of "fixtivotime":-

    [TiVo [p0] ~]# cd /hack/zoneinfo/Pacific
    [TiVo [p0]...
  8. Replies
    83
    Views
    23,191

    As always soldiering on trying to get to the...

    As always soldiering on trying to get to the bottom of this minor issue. Below is an output from the TiVo log file using TiVo Web, clearly showing a postcode issue as mentioned in the "emulator...
  9. Replies
    83
    Views
    23,191

    Thanks jaidev - you are a star!! All done, and...

    Thanks jaidev - you are a star!!

    All done, and cachecard (incl. startup splashscreens) all working correctly - daily call connected fine.

    I would just like to thank all involved in this thread...
  10. Replies
    83
    Views
    23,191

    Hi jaidev - many thanks. I have tried to follow...

    Hi jaidev - many thanks. I have tried to follow the instructions, but I am not familiar with the ftp process.....at all. I know I am bascially copying a file to my TiVo, unpacking it, and then...
  11. Replies
    83
    Views
    23,191

    Thanks jaidev - good info. Option one at least...

    Thanks jaidev - good info. Option one at least has allowed me to connect, although I am now getting a pink cachecard screen at reboot that says something like "Cachecard driver version error", and...
  12. Replies
    83
    Views
    23,191

    and another thing.......I have played a little...

    and another thing.......I have played a little more - still no phone connection. After what seemed to be a very quick re-boot instigated from a hyperterm session, I removed the power to force a hard...
  13. Replies
    83
    Views
    23,191

    Update - ref the dialing problems above, I have...

    Update - ref the dialing problems above, I have edited the tcient.conf file as per the NZ Emulator thread, editing "minnie" to "orac" (some Blakes 7 fans around here it seems:) ) and edited the IP...
  14. Replies
    83
    Views
    23,191

    OK good news - I have made progress with the...

    OK good news - I have made progress with the Thomson image! Thanks jaidev - tuned the TV to the TiVo RF ouput, and although the SCART o/p was blank, there was the picture. Annoyingly the start up...
  15. Replies
    83
    Views
    23,191

    Thanks guys - OK I'll give it another go. The...

    Thanks guys - OK I'll give it another go. The Thomson shipped with a 40Gb drive as standard so it should image OK, unless the nzTiVo beta image is significantly bloated, which I would doubt.

    One...
  16. Replies
    83
    Views
    23,191

    Thanks Jaidev. As of now, I have a fully working...

    Thanks Jaidev. As of now, I have a fully working TiVo, based on the nzTiVo Philips image (another re-image....) It took some doing (as per my previous posts), but having re-booted a couple of times...
  17. Replies
    83
    Views
    23,191

    Hello Folks, Now running the nzTiVo Philips...

    Hello Folks,


    Now running the nzTiVo Philips image on my UK Thomson model. A few issues:

    1. It has crashed a few times during guided setup and corrupted the image, so I have had to re-image...
  18. Replies
    83
    Views
    23,191

    Thanks for the clarification DJC. I have now...

    Thanks for the clarification DJC.

    I have now tried the Thomson Beta image as suggested by jaidev. The beta file unpacks fine, but now my machine won't power up properly. I get the "Powering Up"...
  19. Replies
    83
    Views
    23,191

    Thanks I will give it a go and report back in...

    Thanks I will give it a go and report back in this thread. Good to know it's not something stupid I was doing!

    One point of clarification - you say it is based on an oZTiVo 1.3 image - is the NZ...
  20. Replies
    83
    Views
    23,191

    Thanks DJC - will do.

    Thanks DJC - will do.
  21. Replies
    83
    Views
    23,191

    OK thanks Darren

    OK thanks Darren
  22. Replies
    83
    Views
    23,191

    Thanks Darren, Doh! Should have seen that as I...

    Thanks Darren, Doh! Should have seen that as I skimmed that page earlier today.

    DJC -I agree using the NZ image would be better - could you help me by clarifying which image/file location is the...
  23. Replies
    83
    Views
    23,191

    Update

    OK it seems I cannot successfully create an image of the NZ Thomson image outlined above. I have tried to burn another image at a slower speed, to no avail.

    However, I have been able to...
  24. Replies
    83
    Views
    23,191

    Image suitable for UK TiVo

    Hi folks,

    Just moved back to NZ, and while looking for a job, thought it would be a good time to get my TiVo sorted for use in Auckland. Well done to all you NZ TiVo / OzTivo folks as if I hadn't...
Results 1 to 24 of 24