Search:

Type: Posts; User: NZMarke

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    55
    Views
    13,457

    Eeek. That doesn't sound promising! :(

    Eeek. That doesn't sound promising! :(
  2. Replies
    55
    Views
    13,457

    TV3 Guide Data Missing

    Yes same with me.
  3. Replies
    55
    Views
    13,457

    TV3 Guide Data Missing

    Many thanks Wibble. The stalwart remaining TiVo users salute you!

    Cheers

    Mark
  4. Replies
    55
    Views
    13,457

    TV3 Guide Data Missing

    Yes same with me. Forced a call this evening (Sat 11pm) and still the same issue. Looks like a headend issue Wibble? Is this something that I can potentially help with - as I know you're no longer...
  5. Replies
    6
    Views
    2,387

    I think my issue was mostly that I was missing...

    I think my issue was mostly that I was missing data. But the time was also out on my Tivo as well ... so that was confusing me. I did a settime (as you'd described) to reset the system time (and -rtc...
  6. Replies
    6
    Views
    2,387

    Hi David I got the same issue when I checked...

    Hi David

    I got the same issue when I checked again at home. Call was successful and have guide data OK. But looks like there's simply no data prior to Wed am (I.e everything starts from midnight...
  7. Replies
    27
    Views
    5,662

    Ah .. wait. I see .. next post in new thread

    Just saw you posted a new thread this morning too .. was thinking you meant a new post in this thread.
  8. Replies
    27
    Views
    5,662

    That next post still coming? ;)

    That next post still coming? ;)
  9. Replies
    27
    Views
    5,662

    Many, many thanks!!!

    Hi Wibble - many thanks for sorting that out. What was the issue?

    Cheers

    Mark
  10. Replies
    27
    Views
    5,662

    The IP address at 210.48.107.133 (the NZ...

    The IP address at 210.48.107.133 (the NZ emulator) is answering to a ping - so the server is up. But I don't think the emulator is responding on port 8888? Looks like someone who knows (a lot) more...
  11. Replies
    27
    Views
    5,662

    Same date

    Mine too. Looks like that was the last time the service was available? No successful calls on my Tivo since then. Hope we're not the last 3 Tivo users left in NZ?! ;)
  12. Replies
    27
    Views
    5,662

    Same here

    Yeah I'm getting failed calls with service unavailable too. Anybody know what the cause might be?

    Mark
  13. Replies
    1
    Views
    1,133

    And ... Typical. ... Posted the thread and...

    And ... Typical. ... Posted the thread and thought I'd try rebooting and starting the daily call again. Only to find it connected fine and is now loading data. Sorry looks like a false alarm.
    ...
  14. Replies
    1
    Views
    1,133

    Getting failed calls - service unavailable

    Anyone else seeing this? Or is it just me? Suddenly noticed I had no guide data. It's been working fine for months but suddenly stopped connecting a few days ago
  15. Replies
    15
    Views
    3,293

    Connecting to series 1 Tivo

    Nope. A normal cable should be fine. I take it you do know what the TiVo's old static IP is?

    The other - and perhaps easier (?) - option might be to simply change the address range on your new...
  16. Replies
    9
    Views
    2,490

    While I'm no Linux guru, or indeed Unix...

    While I'm no Linux guru, or indeed Unix programmer, I'm happy to help out hosting a service or whatever if that's needed/helpful. Divxmaster - maybe we could work together to create a fallback...
  17. Replies
    9
    Views
    2,490

    I'm still using mine too - like the others here,...

    I'm still using mine too - like the others here, I haven't found a better alternative to recording Sky and the UI is better than anything else too. The downsides of course:
    - No HD
    - Single tuner...
  18. Thread: Guide Data Low

    by NZMarke
    Replies
    5
    Views
    2,120

    Guide data low

    Yep - same here. In Auckland. So prob not a post code issue. Anyone able to help?

    Cheers

    Mark
  19. Replies
    6
    Views
    1,866

    RE: Time to let go

    Yeah .. thanks heaps Jaidev. You'll be sorely missed .. for as long as we manage to keep these old TiVos running!

    Cheers

    Mark
  20. Thread: Server Issue

    by NZMarke
    Replies
    3
    Views
    9,415

    Sticky: Thanks so much for your efforts .. and a question about MythTV ..

    Hi Wibble

    First I'd like to thank you for your efforts in maintaining the feeds! Much appreciated by me, and I'm sure by everyone else still using it. It's particularly good of you given you are...
  21. Replies
    8
    Views
    3,784

    Might be interested ..

    Did you have a figure in mind? PM me if you like ..

    Cheers

    Mark
  22. Replies
    8
    Views
    3,784

    Yeah - good result, well done! I thought I had it...

    Yeah - good result, well done! I thought I had it sown up .. but a bunch of last minute bids beat me to it!

    If anyone else has a Series 1 Philips they want to sell let me know ...

    Cheers

    Mark
  23. Replies
    18
    Views
    8,890

    At the risk of just another "me too" post, I'd...

    At the risk of just another "me too" post, I'd just like to say that I also really appreciate all the work that's been done behind the scenes to allow us to use our ageing but still unparalleled...
  24. Replies
    8
    Views
    2,921

    I'm interested ....

    Hi Zollymonster

    Just to let you know I'm interested. Have put a bid on just to throw my hat in the ring. And will follow the action on Trademe. But if you don't have any luck there, let me know...
  25. Replies
    69
    Views
    54,655

    Sticky: Confirmed ...

    You are quite correct - this was confirmed via a query on the mytivo.co.nz website. So Series 1 keep rocking!
    Bit of a shame really - it would have been a killer box if it had AV inputs.

    TVNZ...
Results 1 to 25 of 77
Page 1 of 4 1 2 3 4