Results 1 to 10 of 10

Thread: Logos

  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Posts
    216

    Logos

    My channel logos have all changed to 'cartoon network' tried 'automatic associte' on Tivoweb followed by rebooting Tivo, but no change. Any ideas?
    btw, had a message re 'line up change' I assume this is what's messed up the logos?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Hamiltron, NZ
    Posts
    35

    Same here....

    similar fault, all my logos have changed to TV3, but has only happened after the message this morning.

    Tivo Philips Series 1
    - 200Gb Western Digital Drive
    - Turbo Net Card
    - Sky TV - Pace Digibox
    - Sky Digital, Auckland
    tyServer, yac

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    The Mainland
    Posts
    542
    Yes there has been a lineup change, see this thread.

    http://forums.oztivo.net/showthread.php?t=796

    A new channel has been added to the lineup.

    My logos are fine.

    I have seen this before, it did come right but I can't recall what I did. I certainly needed to reassociate, I remeber that much.

    This is a result of the current NZ headends not having logo indexes assisgned yet. This is a kinda "next on the list" thing.
    1 x Philips TiVo Series 1, Cachecard, 1 x 1TB SATA (with recent TradeMe sourced adaptor), Mk II Pal Tuner Mod, NZ Emulator, Previously Dual A/V Source, Now Pay Satellite
    2 x TiVo HD, Freeview, HNP, 2TB (WD-AV) jmfs upgraded
    1 x Thomson UK TiVo, Cachecard, 200GB, Testing Work

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    174
    Well, I too have no logos (that is on the Tivo there are none showing, but on Tivoweb they are all apparently associated with the appropriate channels...)

    I also notice that my Tivoweb's theme has suddenly changed... related?
    US Philips HDR212 Series 1 Tivo, Cachecard with 512MB RAM, 320GB hard disk, OzTivo Image 1.6.2-20061109. Tivo rocks!
    New Zealand

  5. #5
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    The Mainland
    Posts
    542
    Quote Originally Posted by MrGadget
    I also notice that my Tivoweb's theme has suddenly changed... related?
    I doubt there is anything that can be done at emulator level that will change your local tivoweb theme...

    Its not the halloween skin change is it? refresh twice see if it changes back!
    1 x Philips TiVo Series 1, Cachecard, 1 x 1TB SATA (with recent TradeMe sourced adaptor), Mk II Pal Tuner Mod, NZ Emulator, Previously Dual A/V Source, Now Pay Satellite
    2 x TiVo HD, Freeview, HNP, 2TB (WD-AV) jmfs upgraded
    1 x Thomson UK TiVo, Cachecard, 200GB, Testing Work

  6. #6
    Join Date
    May 2005
    Posts
    216
    Mine had changed too! Weird!

  7. #7
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    174
    It would appear that via Tivoweb, selecting Logos, then Changing each logo to ... the one that looks a lot like itself, will fix the issue (at least in the Now Showing)
    Last edited by MrGadget; 31-10-2005 at 04:08 PM.
    US Philips HDR212 Series 1 Tivo, Cachecard with 512MB RAM, 320GB hard disk, OzTivo Image 1.6.2-20061109. Tivo rocks!
    New Zealand

  8. #8
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    570
    Yep, its a not so hidden easter egg.. Happens every year on Halloween



    Quote Originally Posted by tonys
    Mine had changed too! Weird!

  9. #9
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Victoria, Melbourne
    Posts
    188

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by zollymonsta
    Yep, its a not so hidden easter egg.. Happens every year on Halloween
    ROFL, I remember commenting on this on the forums a year ago when I first got my TiVo!

    http://forums.oztivo.net/showthread....ight=halloween

    Also, the year before that Jaidev commented on the mailing list!

    http://minnie.tuhs.org/pipermail/ozt...er/006292.html
    Philips Tivo
    Version 1.3 Emulator Image from Minnie
    200Gig Western Digital HDD
    No Turbonet or Cachecard
    Slices: Cable Digital FTA

  10. #10
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    570
    Sadly, TiVoweb totally ignores Christmas Day.. No jolly fat guy for little old tivoweb *sigh*

Similar Threads

  1. How to swap channel logos?
    By hh75 in forum New Zealand General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 15-09-2008, 10:22 PM
  2. New Channel Logos
    By Wanted in forum New Zealand General Forum
    Replies: 5
    Last Post: 04-06-2008, 05:29 AM
  3. got logos working yaeh!!!
    By dadnz in forum New Zealand General Forum
    Replies: 21
    Last Post: 08-04-2008, 09:59 AM
  4. TiVo Station Logos
    By no1bossman in forum Question and Answer Forum
    Replies: 2
    Last Post: 19-02-2006, 08:21 PM
  5. Channel Logos
    By DJC in forum New Zealand General Forum
    Replies: 9
    Last Post: 29-11-2004, 10:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •