Results 1 to 4 of 4

Thread: SMH States that Tivo will not work in Australia

  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Location
    Sydney NSW
    Posts
    6

    SMH States that Tivo will not work in Australia

    In the TV Guide in today's Sydney Morning Herald Rod Easdown in response to a readers letter stated that a US Tivo would not work in Australia because it has a 110v power supply, it uses NTSC not Pal and there is no guide data.

    Its a pity he's never heard of switching power supplies, or Oztivo. My 2 US Tivos work fine.

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,207
    Gee.... maybe I should show him my website for starters....
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

  3. #3
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    570
    Alas, some reporters do not know how to use our friend Google.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    60
    ACA asked Testra about VoIP, and of course it's no good/doesn't work.

Similar Threads

  1. Will a New Zealand Tivo work in Australia?
    By scairns in forum Australian TiVoHD
    Replies: 4
    Last Post: 18-10-2012, 08:18 PM
  2. Thomson Tivo in Australia?
    By econzune in forum General Chat
    Replies: 20
    Last Post: 25-11-2008, 12:41 PM
  3. What is the future of tivo in australia?
    By moonos in forum Question and Answer Forum
    Replies: 3
    Last Post: 08-01-2007, 07:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •