Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: NoNag

  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Posts
    216

    NoNag

    How do I stop my Tivo constantly nagging about running low on guide data?
    I have the NoNag channel ticked as one I receive, but it doesn't appear to ever pick up guide data. Is this the NZ solution to the Nag issue, or is there a different solution here

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    The Mainland
    Posts
    542
    Load the C4 nonag slice .. or take a look at the dev emulators.
    1 x Philips TiVo Series 1, Cachecard, 1 x 1TB SATA (with recent TradeMe sourced adaptor), Mk II Pal Tuner Mod, NZ Emulator, Previously Dual A/V Source, Now Pay Satellite
    2 x TiVo HD, Freeview, HNP, 2TB (WD-AV) jmfs upgraded
    1 x Thomson UK TiVo, Cachecard, 200GB, Testing Work

  3. #3
    Join Date
    May 2005
    Posts
    216
    Thanks for the reply, as a complete newbie, who's only just learnt how to telnet into my Tivo and do the timestamp thing and force a reindex, which is the easiest, most idiot proof option of the two? Are there any potential pitfalls to switching to the development emulator? any major advantages?How do I make the switch, if that is the safest route for me?

  4. #4
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    570
    Quote Originally Posted by tonys
    Thanks for the reply, as a complete newbie, who's only just learnt how to telnet into my Tivo and do the timestamp thing and force a reindex, which is the easiest, most idiot proof option of the two? Are there any potential pitfalls to switching to the development emulator? any major advantages?How do I make the switch, if that is the safest route for me?
    Well, it's just that.. a development emulator so there could be issues from time to time. Saying that, I've had my two tivos on it for at least a month (if not longer) and I've had no issues at all.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    The Mainland
    Posts
    542
    Touch wood.
    1 x Philips TiVo Series 1, Cachecard, 1 x 1TB SATA (with recent TradeMe sourced adaptor), Mk II Pal Tuner Mod, NZ Emulator, Previously Dual A/V Source, Now Pay Satellite
    2 x TiVo HD, Freeview, HNP, 2TB (WD-AV) jmfs upgraded
    1 x Thomson UK TiVo, Cachecard, 200GB, Testing Work

  6. #6
    Join Date
    May 2005
    Posts
    216
    So if I go the dev emu route, how, in words of one syllable, do I make the switch?

  7. #7
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    570
    Quote Originally Posted by tonys
    So if I go the dev emu route, how, in words of one syllable, do I make the switch?

    Look here..

    http://www.forums.oztivo.net/showthread.php?t=578


    alternatively, remove your hard disk from tivo, smear with chunky peanut butter and toast until the platter is bubbling. Serve while hot. Serves 2 people. What a lovely romantic dinner that would be

  8. #8
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    570
    Quote Originally Posted by DJC
    Touch wood.
    *taps self on the forehead*


  9. #9
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Wellington
    Posts
    224
    I threw the nonag slice up on the emulator a while back, but it cycled off after a few days (the emulator code considered it old data). I just tossed it back up there, so after the next call anybody having that prob should see it go away... I also set it up so it'll stick around this time.

  10. #10
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    570
    Quote Originally Posted by ehintz
    I threw the nonag slice up on the emulator a while back, but it cycled off after a few days (the emulator code considered it old data). I just tossed it back up there, so after the next call anybody having that prob should see it go away... I also set it up so it'll stick around this time.

    Good on ya mate *passes you a beer*


Similar Threads

  1. Updated version of NoNag.slice?
    By Doitsujin in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 22-02-2007, 12:47 PM
  2. NoNag Problems
    By Pastos in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 5
    Last Post: 03-02-2005, 06:43 AM
  3. NONAG missing?
    By jrice in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 20
    Last Post: 22-12-2004, 09:28 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 30-07-2004, 10:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •