Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: Latest OzTiVo ISO

  1. #11
    Join Date
    May 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    477

    Conflict? Wishlist or Request...

    I think the OzTivo Wishlist wiki may be the wrong one?. There also seems to be a
    Requests For Next Image wiki page which seems to have requests/feedback from the people that maintain the image.

    Might need to place requests in the Requests For Next Image wiki for them to be noticed?

  2. #12

    Clock Warp on new ISO and Breakfast TiVo

    Slightly off the recent topic in this thread, but did any else notice Season Passes not recording due to the Clock Warped error - fixed by "touch timestamp"? I noticed that the fixtivotime script was missing and commented out in the crontab. So I added both in and it worked fine...

    Anyone see the "Tech Guy" on Breakfast this morning with a TiVo? He reckoned there were buttons on the front! haha
    He said that the TV companys "were'nt keen on them" and no-one was importing them (but that a few had "slipped into the country" - thankfully no mention of any URLs etc...

  3. #13
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    570
    Quote Originally Posted by fixxer37
    Slightly off the recent topic in this thread, but did any else notice Season Passes not recording due to the Clock Warped error - fixed by "touch timestamp"? I noticed that the fixtivotime script was missing and commented out in the crontab. So I added both in and it worked fine...

    Anyone see the "Tech Guy" on Breakfast this morning with a TiVo? He reckoned there were buttons on the front! haha
    He said that the TV companys "were'nt keen on them" and no-one was importing them (but that a few had "slipped into the country" - thankfully no mention of any URLs etc...
    Yep I had the warped thing too and had to send the files over.. fixed it up.

    And yes to the news story on Breakfast. Just goes to highlight yet another journalist not doing their homework. He also didn't mention that it's not the sort of thing you can just plug in and it works. Heh.

  4. #14
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Slightly off the recent topic in this thread, but did any else notice Season Passes not recording due to the Clock Warped error - fixed by "touch timestamp"? I noticed that the fixtivotime script was missing and commented out in the crontab. So I added both in and it worked fine...
    This is a known issue with all r1.4 beta images released before the April 1st version. The wrong ntpdate file was included the correct replacement is avalible at http://minnie.tuhs.org/twiki/pub/Upl...ebHome/ntpdate, just replace the file in /bin with the new one. Fixtivotime was removed on purpose and is not needed once the correct ntpdate file is used.

    In case you are interested the other issues with the recent images are logged at http://minnie.tuhs.org/twiki/bin/vie...ntImageRelease

    Anyone see the "Tech Guy" on Breakfast this morning with a TiVo? He reckoned there were buttons on the front! haha
    There are actually quite a few models with front panel buttons. 2 models of AT&T Tivo's (130040/130060), the Sony SVR3000 and all of the DVD models. But none of the series one units

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  5. #15
    Thanks for the ntpdate info, I had to image in a real rush because of glitchy HDD and didn't read any release info...

    Does anyone know if the DNS package will work well with this image? I couldn't get it to play nice with my original image.

    re: Tech Guy on Breakfast - yeah, it was a series one Phillips (ixnay on the uttons-bay)
    I wonder if he's actually got it going (and would be aware of the community) or if it's a mates or something.... still, the article was:
    PVRs will revolutionise TV watching, here's a mac-mini, here's a Tivo, there's no guide data to make it worth it yet - and you can't get PVRs, TV stations hate the ability to skip over ads ... so yeah... tough luck.
    No mention of Sky's PVR. No mention that advertising is more than just the TV medium... rah rah rah

  6. #16
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Does anyone know if the DNS package will work well with this image? I couldn't get it to play nice with my original image.
    Warrens new binaries are supposed to be included with the April releases.

    But I just tried ping www.yahoo.com and it won't resolve

    Wget minnie.tuhs.org/index.html worked ok though, which would not have without the new binaries.

    The old methods should still work though...
    http://minnie.tuhs.org/twiki/bin/vie...nDNSWorkAround

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  7. #17
    Ahh Bum, Spent ages fumbling around looking for fixtivotime

    My Tivo is currently chewing through data. Although I was sure I did get the hashes in tclient.conf in the right place it did got through the "push off there aint no dial up numbers here" routine endlessly.

    I belive it might be because I selected Cable + Satellite without having a Sat box (figured would get Sky sometime) and going back and just slecting cable seemed to let me through - I am sure it will all turn to custard though as I now have an aerial only setup with all the Sky channels and had to reboot after freeze so not sure if data still doing its 4 hour crunch or not .

    Last call is showing as May 3 2006 9.30 am - about 12 hours and a few months out. If fixtivotime does not exist how do you correct the time without using settime?

    The new image is a dream to install up to that point - gosh menus (thanks for the pointer Petes Trash) lots easier than using the old tivo boot disk to upgrade the HD like I did a few years ago in the UK.

    UK Tivo really good for network cable though - there is a tab at the back of the Units cover, ben that and there is a square hole just big enough to feed a pre made cable through.


    Chris

  8. #18
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Quote Originally Posted by Lurker
    Last call is showing as May 3 2006 9.30 am - about 12 hours and a few months out. If fixtivotime does not exist how do you correct the time without using settime?
    Settime still works fine:
    settime YYYYMMDDhhmmss
    settime -rtc

    But really it should be setting the correct date/time when it calls the emulator for it's daily call. This assumes you have installed the correct ntpdate file as discused higher up this thread if you are using an early version of r1.4.

    Since I'm not in NZ I don't know for sure, but you may still need to load the postcode info from Post_Setup


    Quote Originally Posted by Lurker
    UK Tivo really good for network cable though - there is a tab at the back of the Units cover, ben that and there is a square hole just big enough to feed a pre made cable through.
    This is exactly the same on US TiVo's

    Peter
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  9. #19
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,218
    Quote Originally Posted by Lurker
    UK Tivo really good for network cable though - there is a tab at the back of the Units cover, ben that and there is a square hole just big enough to feed a pre made cable through.
    Not just the UK TiVo. Both USA Philips and Sony models have the same hole, which is actually a punch-out for the tab that holds the fan in place.
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

Similar Threads

  1. Using Latest OzTiVo 1.62 image on UK S1 TiVos
    By Dave Hatt in forum Software Upgrades/Mods
    Replies: 12
    Last Post: 27-01-2010, 04:17 AM
  2. Latest Tivos
    By jackal in forum General Chat
    Replies: 1
    Last Post: 20-12-2007, 09:54 PM
  3. Latest slice run out of data?
    By hh75 in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 10
    Last Post: 26-10-2005, 10:44 AM
  4. Latest emulator address for setup please
    By Bin in forum New Zealand General Forum
    Replies: 6
    Last Post: 18-06-2005, 12:05 PM
  5. Is the latest slice corrupted?
    By brucer in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 14
    Last Post: 29-04-2004, 08:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •