Results 1 to 3 of 3

Thread: Cannot access the "record by time" menu

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Israel
    Posts
    45

    Cannot access the "record by time" menu

    I have just set up my Sony SVR-2000 with the OZ TiVo image, and
    adjusted the settings to skip the guided setup (I just want to use
    the TiVo as a VCR) by allowing the fixup30.tcl script to run.
    My TiVo boots nicely, but I am unable to access the "record by
    time and channel" menu (I just get a drum sound).
    Of course this is the main menu that I would use (as a VCR), so
    I am rather stuck.

    Any thoughts or ideas would be welcome.

    Thanks,

    Gideon
    Last edited by gideon_friedmann; 15-02-2005 at 07:14 AM. Reason: missing title

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Wellington, NZ
    Posts
    570
    Quote Originally Posted by gideon_friedmann
    I have just set up my Sony SVR-2000 with the OZ TiVo image, and
    adjusted the settings to skip the guided setup (I just want to use
    the TiVo as a VCR) by allowing the fixup30.tcl script to run.
    My TiVo boots nicely, but I am unable to access the "record by
    time and channel" menu (I just get a drum sound).
    Of course this is the main menu that I would use (as a VCR), so
    I am rather stuck.

    Any thoughts or ideas would be welcome.

    Thanks,

    Gideon

    This is probably since you have skipped guided setup and there are no channels, nor inputs turned on. You cant set manual recordings if there's no channel or input set up!

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Israel
    Posts
    45

    Indeed a Guided Setup Problem

    Thanks,

    At last I went ahead and connected the TiVo to my PC (and to
    the internet), so I was able to run the guided setup.
    This solved the problem.

    Thanks,

    Gideon.

Similar Threads

  1. Can't get past "Connecting"- it fails to connect (N13 error)
    By Annieliese in forum Australian TiVoHD
    Replies: 5
    Last Post: 19-11-2018, 03:32 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 31-01-2018, 09:34 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-11-2011, 05:57 PM
  4. Guided setup stalling on "connecting" during final call.
    By DaForce in forum Question and Answer Forum
    Replies: 8
    Last Post: 19-06-2006, 09:54 PM
  5. Wont let me access "Recorder & Phone Setup"
    By spawn154 in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 14-10-2005, 09:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •