Results 1 to 6 of 6

Thread: Just moved from NZ, trying to setup TiVo

  1. #1
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Caboolture, QLD
    Posts
    9

    Smile Just moved from NZ, trying to setup TiVo

    Hi guys, I have emigrated to Australia and now living in Caboolture, brought my Tivo with me.
    Doing the Australia setup but it does not like the area code 4510, cannot find any channels

    Anyone local, I have Boost mobile with unlimited calls

    Any helpful ideas are welcome

    Owen B

  2. #2
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Melbourne, Victoria
    Posts
    176
    We recommend using the area code for the capital city in your state/territory (in your case, 4000), but I don't know if changing that will be enough to fix your issue with not finding channels.

    When you say "cannot find any channels" do you mean your channel list is empty or you can't see anything broadcast on the screen when you ask for Live TV or you don't have any guide data?
    Have you checked the antenna cable by plugging it into a regular TV instead of your TiVo?
    Have you tried the suggestions in Messages & Settings > Troubleshooting?
    You could also check that System Information says that your Dial-in Configuration Code is set to 140, and check whether your network connection is working.

  3. #3
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,239
    Quote Originally Posted by DavidKeegel View Post
    We recommend using the area code for the capital city in your state/territory (in your case, 4000), but I don't know if changing that will be enough to fix your issue with not finding channels.
    It will be. I get plenty of people asking for help forgetting you need to use the CBD postcode and reporting the TiVo doesn?t find any channels.
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

    NOW ALSO REPAIRING FETCH TOO!

  4. #4
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Caboolture, QLD
    Posts
    9
    Yeeeehaaaaah 119 channels, thanks very much guys, taking quite a while to download at only 12mbs over my phone hotspot
    but all looking good. The 4000 cracked it.
    Thanks again

    Owen B

  5. #5
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Caboolture, QLD
    Posts
    9
    Yes, taking quite a while is understating it. Only up to 57% loaded, dare not try and break in. See you guys Sunday at this rate

  6. #6
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,239
    First load takes a while.
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

    NOW ALSO REPAIRING FETCH TOO!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •