Results 1 to 2 of 2

Thread: My Tivo won't show EPG every now and again

  1. #1

    Question My Tivo won't show EPG every now and again

    Hi, brought a upgraded chipped OzTivo couple months ago with EPG and since then have problems every now and again with programs not recording, found that every now and again I need to manually connect to Tivo services to get EPG again as when I press TV guide on remote it comes back with a message that I need to register this Tivo with Tivo.co.nz/activation which is now not available in NZ. After I connect manually thru settings it seems to be working perfect again apart from some programs don't seem to be able to be session passed which is strange! Could anyone help me as am new to upgraded OzTivo? Regards Allen, Rotorua, New Zealand

  2. #2
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,198
    Hi

    Any modified TiVo won't need activation as they already are - and you are right as the official TiVo server/website is now defunct so it is all run by the OzTiVo (which incorporates NZ) community.

    Unless things are different in NZ (sorry I'm in AUS and probably should be more up to speed on things over in NZ than I have been) the TiVo should make a successful daily network connection around once every 24 hours.

    When you are experiencing no EPG if you go to the network settings does it say it has made a successful network connection and the time/date it did that?
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

Similar Threads

  1. 'Show already being recorded' end padding bug.
    By Skolink in forum NZ TiVoHD
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2010, 11:47 AM
  2. Tivo HD fails to record a whole show
    By 85turbo in forum Australian TiVoHD
    Replies: 4
    Last Post: 22-09-2010, 08:28 AM
  3. script for show deletion
    By reticent in forum Question and Answer Forum
    Replies: 5
    Last Post: 28-03-2007, 01:57 AM
  4. Updating Show Information
    By cez801 in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 6
    Last Post: 17-08-2006, 09:10 AM
  5. Tivo setup - No channel/show data?
    By kwijibot in forum Question and Answer Forum
    Replies: 3
    Last Post: 02-05-2006, 08:58 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •