Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't see Video on Channel ABC-NSW, Seven-Syd,Nine-Syd and Ten?

  1. #1

    Can't see Video on Channel ABC-NSW, Seven-Syd,Nine-Syd and Ten?

    Hi

    I have just installed new image, June 6th 2008 one (3.0 1.6.2) and selected Sydney FTV Analog,NS and I can not see Vidio on channels ABC, Seven,Nine, and Ten. Guide Data is working fine

    I can see Video on channel SBS-NSW and channel 31 , However Audio is missing on this 2 channels...

    I am using PAL Tuner for Analog Channel. Previously with Old Image Video and Audio was OK. I have Sony Philips series 1 Tivo and using since 2003.

    Any Clue?

    Regards

    Sarla Patel

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    What to you get from this command.

    ls -l /lib/modules/palmod.o

    &

    ls -l /sbin/palmod_config

    Do you know what brand of tuner you are using?

    What suburb are you in?

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  3. #3

    Tuner Probelm

    Hi

    My tivo has a Philips Tuner. By default 4th June 2008 Image has a samsung Tuner.

    I changed the Tuner by using Image CD and attaching the Tivo Harddsik with compueter and after booting from CD I changed the tuner to Philips form Previuous setting Samsug...and attached with Tivo, All chanels video and audio is there.

    Thak you for quick help.

    Regards

    Sarla Patel
    Last edited by SarlaPatel; 24-07-2008 at 08:05 PM.

  4. #4
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    1,205
    Wow you have a rare TiVo there. I only know of about three TiVo's that ever got the original PAL tuner mod done using a Philips type PAL tuner cannibalised from old PC tuner cards, and none of them by me. The other 500 or so out there with PAL tuners fitted have either Samsung or ALPS type PAL tuners and both types use the Samsung commands for controlling the tuner, hence why the install image defaults to "Samsung".

    Anyway glad it is sorted.
    Darren King
    OzTiVo Repairs and Modifications
    If your TiVo requires repairs or modifications
    then visit: http://kingey1971.wix.com/tivorepairs

  5. #5
    Quote Originally Posted by Darren King View Post
    Wow you have a rare TiVo there. I only know of about three TiVo's that ever got the original PAL tuner mod done using a Philips type PAL tuner cannibalised from old PC tuner cards, and none of them by me. The other 500 or so out there with PAL tuners fitted have either Samsung or ALPS type PAL tuners and both types use the Samsung commands for controlling the tuner, hence why the install image defaults to "Samsung".

    Anyway glad it is sorted.
    Hi Darren/Peter

    Actually I got this Philips tuner from WIN PC TV card in year 2003. It was working OK with Old Image and now with new one as well.

    Peter, thank you once again for your quick help as it immediately helped me to identify problem and correct it.

    Regards

    Sarla Kesh Patel
    Sydney

Similar Threads

  1. Rugby Channel has moved to Channel 37 on Sky
    By dread in forum New Zealand TV Guide Issues
    Replies: 0
    Last Post: 13-12-2009, 05:08 AM
  2. In progess channel different to watched channel
    By fishman in forum New Zealand General Forum
    Replies: 1
    Last Post: 02-04-2006, 08:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •