Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't access Portal Links

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Melbourne, Victoria
    Posts
    8

    Can't access Portal Links

    Hi,
    I'm logged in on the front (Portal) page of the Forum, but I can't access the links on the right hand side that would seem to have lots of useful info.
    What have I done wrong?
    Steve

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    NSW
    Posts
    67
    You're not doing anything wrong. The links still point to minnie, which it no longer used for oztivo
    Try replacing
    Code:
    minnie.tuhs.org
    with
    Code:
    oztivo.net
    in each of the URLs
    A longer term solution would be to get one of the site admins to fix the links
    Thompson TiVo S1 250GB plus network card
    (Running UK 2.5.5 based oztivo 1.3 image)

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Melbourne, Victoria
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by MattCallow View Post
    You're not doing anything wrong. The links still point to minnie, which it no longer used for oztivo
    Try replacing
    Code:
    minnie.tuhs.org
    with
    Code:
    oztivo.net
    in each of the URLs
    A longer term solution would be to get one of the site admins to fix the links
    Thanks Matt

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Looking into this.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Victoria, Melbourne
    Posts
    188
    This should be fixed now! thanks
    Philips Tivo
    Version 1.3 Emulator Image from Minnie
    200Gig Western Digital HDD
    No Turbonet or Cachecard
    Slices: Cable Digital FTA

Similar Threads

  1. Quick Links
    By tenty in forum Question and Answer Forum
    Replies: 6
    Last Post: 05-06-2013, 02:17 PM
  2. Portal
    By Skolink in forum Forum Suggestions
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2010, 01:20 PM
  3. missing links for beginners
    By NerdCat in forum General Chat
    Replies: 20
    Last Post: 09-09-2008, 10:58 AM
  4. No TiVoWeb / Plus access
    By Gazzagazzanz in forum New Zealand General Forum
    Replies: 3
    Last Post: 20-03-2007, 08:14 PM
  5. Portal Interface
    By tenty in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 30-04-2005, 10:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •