Results 1 to 2 of 2

Thread: Tivo hanging

  1. #1
    Join Date
    May 2005
    Posts
    216

    Tivo hanging

    Since I reimaged using the NZ image and switched to port 8000, my tivo occasionally freezes, won't respond to the remote, telnet or tivoweb. Can only be cleared by rebooting by pulling the plug. Only seems to happen when my wife is channel hopping/browsing through the programme guide etc, ie lots of input from the remote. Anyone any ideas what could be causing this, or even where to look for clues?
    Last edited by tonys; 14-11-2006 at 01:22 PM.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    Sounds like the 'event bug' which can be brought on by a lot of remote usage.

    I suggest you upgrade to Thomsons tivowebplus-v1.3.1-061105.tgz package.

    It is more stable than TW and also include and eventbug fixer that you can run before the bug strikes.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

Similar Threads

  1. tivoweb hanging
    By NerdCat in forum Question and Answer Forum
    Replies: 3
    Last Post: 15-09-2008, 01:05 PM
  2. Tivo freezing/hanging daily
    By dyrplq in forum Question and Answer Forum
    Replies: 26
    Last Post: 20-02-2006, 12:46 PM
  3. Hanging problems monthly?
    By rho in forum Question and Answer Forum
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2005, 03:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •