Search:

Type: Posts; User: NoSignal

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    10
    Views
    3,504

    It is with great pleasure (and admitted...

    It is with great pleasure (and admitted confusion) that I can report my TiVO is back up and running in full health.

    I can't quite explain it. After my last post...
  2. Replies
    10
    Views
    3,504

    Thanks again guys. I'm not sure if I am climbing...

    Thanks again guys. I'm not sure if I am climbing out of the rabbit hole, or slipping deeper, but I powered down the TiVo for a few hours. A few hours after booting up, it dialed and says "Last...
  3. Replies
    10
    Views
    3,504

    Hi guys, thanks for the pointers. petestrash -...

    Hi guys, thanks for the pointers.

    petestrash - I tried listening in, but it didn't seem to connect when expected, or maybe I just missed it. I'll have to try again, but as I have to wait till the...
  4. Replies
    10
    Views
    3,504

    Trouble with modem connection.

    I'm afraid as of the 9th October 2010, I am still having the same kind of trouble discussed above.

    I think it was saying "Service Failed". Today, after reading this post, I tried rebooting the...
  5. Replies
    7
    Views
    1,921

    Strangely enoug, I had the same problem. My last...

    Strangely enoug, I had the same problem. My last successful connection was about the same date.

    Its worth noting that there seems to be an extra week of TVGuide data that only has TVOne News etc,...
  6. Replies
    8
    Views
    4,114

    This was answered in a way via a message that...

    This was answered in a way via a message that came through our TiVo's. For those that didn't notice:
    "you are one of around ..... TiVo's operating on current [New Zealand] emulator".

    Edited by...
  7. Ok, I tried killing any processes that could...

    Ok, I tried killing any processes that could possibly use LAN (including apps that "check online for update" - including Windows Update).
    Tivo can be plugged into router alone all day - no freeze....
  8. My settings and report

    Ok, interesting. I am not sure what would be creating that flood of packets - it is just my laptop and the tivo on the router - the router is not even connected to the internet...

    Peter, I've...
  9. A little extra info

    Hi. Thanks Peter, I'll try that. Before I read this post, I noticed a couple of things:

    Firstly, when the tivo freezes, it is not completely dead. Often, if I unplug the ethernet cable, after >10...
  10. TurboLan freezes my Tvio and tivoweb inaccessible (timing=16)

    This issue started to be discussed in Use nzTivo Image (based on 1.5) or OzTivo 1.6.2 ?? but is sufficiently different to warrant starting a new thread.

    In summary, I have had trouble that when my...
  11. Replies
    16
    Views
    6,093

    I was keen to add some info, but I am unsure how...

    I was keen to add some info, but I am unsure how to handle firstrun data. For Desperate Housewives, I have set the season pass to "First Run Only". However, the repeat episodes are still being...
  12. Hi again DJC. It would really help to have a...

    Hi again DJC. It would really help to have a better understanding of the questions I outlined a while ago (that I couldn't find a response to) - see below. It would be ideal if these details could be...
  13. Its certainly on my mind, however, I don't have...

    Its certainly on my mind, however, I don't have page creation privilidges. Also, the nztivo creator (timmy) mentioned he is planning to move over to a new wiki engine in a few weeks. So hopefully...
  14. Replies
    9
    Views
    3,598

    If I am being too picky, then just ignore me, but...

    If I am being too picky, then just ignore me, but would it be possibly to edit the main sticky post at http://forums.oztivo.net/showthread.php?t=1167 (unfortunately closed) to reflect the new...
  15. Hokay, done.

    Hokay, done.
  16. Hi catdog, I would like to take you up on that...

    Hi catdog, I would like to take you up on that offer.

    When oztivo.conf (in ozTivo 1.6.2) has nic=modem I tried running ifconfig - it says I only have a "lo" device - no "eth" device.
  17. Replies
    11
    Views
    22,166

    Sticky: PAP authentication has a simple description in...

    PAP authentication has a simple description in http://www.nztivo.net/index.php/Modem#PAP_authehtication but it does not seem to need hex editing. I don't know why - maybe because it is suggested for...
  18. Replies
    11
    Views
    22,166

    Sticky: Hi Catdog. Great job on making it easier to do....

    Hi Catdog. Great job on making it easier to do.
    Could you just confirm the image version you are doing this to - I suspect it will be included in the next image, and may have already been included...
  19. I can now confirm postcodes 02112 and 02120 work...

    I can now confirm postcodes 02112 and 02120 work on the ozTivo Image 1.6.2 for Christchurch FTA via a US tivo with PAL tuner. I took 100+ photos of every step along the way, and the text version of...
  20. Replies
    18
    Views
    5,002

    Yep, it worked as expected. So I can now confirm...

    Yep, it worked as expected. So I can now confirm postcode 02120 also works on the ozTivo Image 1.6.2. I can;t see any advantages to using the nzTivo image at the moment (other than maybe Freeview in...
  21. So to reflect, my motivation on this thread was...

    So to reflect, my motivation on this thread was that the ozTivo image seems to have so many concessions for NZ now that it hardly seems necessary for people to go to the extra effort of making a NZ...
  22. Replies
    5
    Views
    1,442

    Understandable. However, I've just posted at...

    Understandable. However, I've just posted at http://forums.oztivo.net/showpost.php?p=11114&postcount=15 that ozTivo 1.6.2 works fine if you use 02112.

    My motivation was that the ozTivo image...
  23. Replies
    5
    Views
    1,442

    DOH! Dunno how I stumbled onto this post...

    DOH! Dunno how I stumbled onto this post :rolleyes:
  24. New Walkthrough for using ozTivo 1.6.2 Image in New Zealand:

    I decided to re-image and try again. A slightly simpler setup, but it works :D

    I have taken over 100 photos of every step along the way if someone wants to edit these into a nice tutorial. I'm...
  25. Awsome. Very keen on this, but you are right - I...

    Awsome. Very keen on this, but you are right - I have a couple of other things to work through first. Thanks heaps.
Results 1 to 25 of 51
Page 1 of 3 1 2 3