Search:

Type: Posts; User: gideon_friedmann

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. I had to reinstall the image

    Just to close off this thread.
    With no solution, I resorted to a new installation of the OZTivo image.

    I am now connected to the OZ server and all is well (in this respect).
    Thanks,

    Gideon.
  2. Replies
    0
    Views
    883

    Problems setting the time

    Hi,

    I am unable to set the correct time.
    When I run the command

    ntpdate -b -v 210.48.107.133

    I get

    Our postcode is 02600. Found matching timezone Israel
  3. I changed back to PAL via the tivoweb . In Tivo...

    I changed back to PAL via the tivoweb .
    In Tivo web, the current status says:
    Current TiVo Boot Parameters:

    root=/dev/hda4 runideturbo=false TV_STD=PAL

    Anyway, I think I should better address...
  4. Hello again, I am now in deep trouble... I...

    Hello again,

    I am now in deep trouble...
    I restarted the Tivo, but I cannot receive any signal from my cable box.
    The Tivo thinks there is no signal.
    I double checked the "Connector" parameter,...
  5. Failed Connection in Guided Setup / New Server

    Hi,

    I am trying to run the Guided Setup again in order to change my channels setup.
    (I am using the Tivo as a VCR in Israel, but when setting up, I made the mistake and
    chose an area with...
  6. Replies
    11
    Views
    9,220

    I am not really familiar with the US image. I am...

    I am not really familiar with the US image. I am in Israel, and have used the OZTivo images so far.
    We are in Pal system, so I prefer PAL (although all our TVs here are multisystem).
    It's a good...
  7. Replies
    11
    Views
    9,220

    I tried to reboot several times, but no luck. ...

    I tried to reboot several times, but no luck.

    I guess my only choice now, is to reinstall the image disc, and try my luck.
    I have an Airnet card. Is there a way to set the image to work...
  8. Replies
    11
    Views
    9,220

    RE: Tivo complains of no signal

    Thanks for the advice.

    Attached please find the tclient file.
    Would have been nice to change the source, but I am afraid
    it is too late now.
    When I use the MFS (via tivowebplus) to look...
  9. Replies
    11
    Views
    9,220

    Hi, I am now having trouble with the guided...

    Hi,

    I am now having trouble with the guided setup.
    I have an Airnet card, and I am able to telnet to the Tivo.

    However, the Setup call in the guided setup fails on the first step...
  10. Replies
    11
    Views
    9,220

    Thanks Peter, I have done this of course. No...

    Thanks Peter,

    I have done this of course. No reuslt.
    Is there any point in trying to run the guided setup again?

    Thanks,
    Gideon.
  11. Replies
    11
    Views
    9,220

    Tivo complains of no signal

    I am running an old Sony svr2000 (Tivo series 1) for several years now.
    The Tivo signal is coming from a Strong FTA satellite box (video source is the composite jack).
    While I was not at home, the...
  12. Replies
    3
    Views
    5,126

    I have now done the update. I am running on...

    I have now done the update.
    I am running on the Australian server for now.

    The page for listchan is still not found.
    By the way, how can I tell if the Tivo is done with parsing the...
  13. Replies
    3
    Views
    5,126

    Listchan not found

    I am setting up a new TiVo with the latest OZ image v3.0 release 1.6 I believe).

    All has worked smoothly, and I am able to access the Tivo through the Tivoweb (I have used the MFS to get info...
  14. Replies
    2
    Views
    1,557

    Problem with Setting the Time

    I have a problem setting the Tivo time.
    When I run fixtivotime I get the following message:

    Our postcode is 2007
    . No matching timezone for postcode 2007

    However I did build this postcode...
  15. Replies
    9
    Views
    3,367

    NoNag

    Now that I have my stations set-up, I noticed that the NoNag trick of the guide data is not working for me, and the TiVo is unhappy about the missing guide data.
    In your procedure to load the...
  16. Replies
    0
    Views
    1,895

    DVD Shrink Problem

    I am trying to burn a movie I downloaded with Tytools to my computer. I created the VOB files using Tytools9r18, and then authored the dvd using DVD Styler. Because the movie will not fit on a DVD I...
  17. This is an interesting answer! Since I am in...

    This is an interesting answer!
    Since I am in Israel, I am not using the guide data. That is, there is no guide data for the channels I defined for my TiVo.
    I guess this means that I am out of luck,...
  18. Recording of a running program with the previous 30 minutes

    One nice feature of the Tivo is that it keeps 30 minutes of recording on the current channel, so that if I turn the TV on, and find an interesting program running, I can rewind up to 30 minutes.
    ...
  19. Replies
    9
    Views
    3,367

    More Information

    I did not yet try to play with the station numbers.
    However, I noticed that endpadplus is not working. I checked the log and found that it reports a similar error. Perhaps this log file is more...
  20. Replies
    9
    Views
    3,367

    Almost There...

    Excellent Suggestion !!
    I increased the version number, and setheadend created the new stations, however the program gives an error after 58 channels (in the cable lineup). I tried fiddling around...
  21. Replies
    9
    Views
    3,367

    Partial Success - Help needed in creating a HeadEnd Slice

    Thanks so much for the useful information !!
    It's been a while - but I only recently tried to implement your suggestions.

    I was partially successful. I did not reset the TiVo completely, but I...
  22. Replies
    9
    Views
    3,367

    Adding & Deleting Channels

    I read the information on adding new channels and changing the channel numbers.
    However, I am unclear on how I can get a station ID so that I can use the add-whole-channel script.
    As mentioned...
  23. IR conversion from Pronto to TiVo via php

    Does anyone know what happened to the web based interface that converts Pronto IR codes to TiVo IR codes (http://www.sam.sh/tivo_ir.php)?
    This link seems not to work anymore.

    Gideon.
  24. Replies
    1
    Views
    2,357

    Problem Solved !

    It turns out this problem has nothing to do with Selectremote.tcl
    The problems lies with my Telnet client program Putty.
    One has to set it (under "telnet setting") such that it does NOT send...
  25. Replies
    12
    Views
    4,427

    At last all is working !!!

    I found the file...
    rc.sysinit.tivohack sets the timezone. Apparently it is run on every boot.
    It is towards the end of the file, and I stumbled upon it when playing with the dial prefix. I then...
Results 1 to 25 of 45
Page 1 of 2 1 2