Search:

Type: Posts; User: SteveP

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    3,942

    Thanks Peter

    Thanks Peter
  2. Replies
    7
    Views
    3,942

    Quick update, looks like the bigpond DNS must...

    Quick update, looks like the bigpond DNS must have stopped working. I've updated with new addresses for their DNS's and the daily call is working again.

    Thanks Peter - crisis averted.

    Still the...
  3. Replies
    7
    Views
    3,942

    Should have stated my location - It's Melbourne....

    Should have stated my location - It's Melbourne.

    My problem is that the call does not proceed.

    I've got this in /var/log/kernel when I try the call which is probably significant. Lots of other...
  4. Replies
    7
    Views
    3,942

    Failed: Service unavailable

    Hi,
    For some reason, my S1 has failed to collect guide data since the 9th. I don't believe there has been any relevant changes here to connectivity or configuration, and connectivity to the Tivo...
  5. Replies
    42
    Views
    14,133

    Hi Vex - Thanks for your response. It wasn't the...

    Hi Vex - Thanks for your response. It wasn't the proxy, but you got me thinking.

    Turns out that I could not ping www.oztivo.net although I could ping the IP (65.49.60.197) directly owing to the...
  6. Replies
    42
    Views
    14,133

    I appear to have the same problem. Last good...

    I appear to have the same problem. Last good connection was early on the 28/09/08. Up until that point, it seemed to be working fine. A reboot had no effect. Is this problem widespread or should I be...
  7. Replies
    4
    Views
    2,531

    Thanks Matt :)

    Thanks Matt :)
  8. Replies
    4
    Views
    2,531

    Can't access Portal Links

    Hi,
    I'm logged in on the front (Portal) page of the Forum, but I can't access the links on the right hand side that would seem to have lots of useful info.
    What have I done wrong?
    Steve
Results 1 to 8 of 8