Search:

Type: Posts; User: fairyland

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    3,637

    Thanks for your replies. I guess we're just...

    Thanks for your replies.

    I guess we're just looking to improve the picture we receive through our S1 rather than upgrading to a full HD setup. After we bought our TV, which has a Freeview decoder...
  2. Replies
    4
    Views
    3,637

    Thomson PVR10UK & Freeview setup

    We're looking to upgrade to Freeview HD signal and are looking for suggestions or recommendations.

    We have a Thomson PVR10UK and a newish Panasonic Viera TV (TH-L19X10Z). Currently we have RF...
  3. Replies
    37
    Views
    8,881

    most probably you've tried it already but perhaps...

    most probably you've tried it already but perhaps try without port 23 specified. i use terminal to connect to my Thomson from OsX, simply:

    telnet <ip-address>

    It will take some time to connect...
  4. Replies
    69
    Views
    51,379

    Sticky: FYI: fairyland.css

    Just started using TWP. Not sure if it's is a good thread to post this but... i built a new theme/stylesheet last night which is available here:

    http://www.studioahoy.com/clients/twp/fairyland.css...
  5. 'No Channel Data'

    ok, the guided setup is giving me hassles. I've tried a number of combinations and in most cases I get 'No Channel Data' after the initial call, sometimes 'No Service Provider'. The 'No Channel Data'...
  6. Thanks catdog... i believe that did it. My...

    Thanks catdog... i believe that did it.

    My assumption was the process of imaging the drive required 'configuring the image' and then 'imaging the drive'. But what I didn't realise is the network...
  7. Yes, I am quite sure the drive is imaged...

    Yes, I am quite sure the drive is imaged correctly... well, now.

    I downloaded the RC1 Thomson image again. Tested the md5sums which checked out. Burnt image to CD with Nero. Booted with drive in...
  8. ok this may indicate I have a dud image, but to...

    ok this may indicate I have a dud image, but to answer your question:

    I followed the imaging process identified here: http://minnie.tuhs.org/twiki/bin/view/Install/PrepareTiVoDisk

    I burnt the...
  9. Getting nzTivo Thomson Dec06 RC1 image & Turbonet Card working

    Hi, I'll move this question to a new thread as it's somewhat different from my original question.

    Is there anybody sucessfully using the nzTivo Thomson image with a Turbonet card?
    What process...
  10. Replies
    5
    Views
    2,523

    The first screen is the Welcome to Tivo! and...

    The first screen is the Welcome to Tivo! and seems normal. Similar to this only with blue background: http://minnie.tuhs.org/twiki/pub/Install/GuidedSetup30/0009.jpg

    From there I can move through...
  11. Replies
    5
    Views
    2,523

    OK, Turbonet card from Darren installed....

    OK,

    Turbonet card from Darren installed. 120GB drive imaged with Dec06 RC1 Thomson, also installed. Tivo starts up, displays nzTivo 1.5 startup screen, stops at first GS setup screen (waiting for...
  12. Replies
    5
    Views
    2,523

    excellent, as hoped... thanks for the help...

    excellent, as hoped... thanks for the help...
  13. Replies
    5
    Views
    2,523

    Quick Question re: Thomson RC1 image

    I imaged my 120GB hard drive with the Dec06 RC1 Thomson image this afternoon and received errors when trying to identify a specific networking option, under it's individual menu. I figured this was...
Results 1 to 13 of 13