Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: NICAM sound

  1. #21
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    3,032
    I suggest you PM Skolink or catdog.

    Peter.
    Please search this forum and our Website for your TiVo questions before starting a new thread. Thanks!

  2. #22
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by KEG View Post
    Hi all,
    I would like to get my hands on one of these. How do I go about that. My Tivo already has the Pal tuner mod.

    Cheers
    I'm still part way through designing the PCB for a surface mount version. The one I have is a through-hole prototype built by Catdog. I've been pretty slack and not doen any work on this for ages. I've still got the main decoder chips in the cupboard. I promise I'll get onto it soon...

    TiVo Series3 TiVoHD x2

  3. #23
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    463

    Where it's at

    Well here's where the PCB layout is at.. basically finished.
    Any comments welcome, hasn't been sent for fabrication yet so changes can be made.
    Attached Images Attached Images

    TiVo Series3 TiVoHD x2

  4. #24
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    463
    I finished assembling some of these boards a couple of weeks ago, just waiting on a friend to write some firmware. Will post a photo and start accepting your money soon.
    The build cost was $24, plus $2 if you want a HDD style power input socket fitted. Postage $2.50.
    They are limited edition 10 units only. 2 already spoken for.

    TiVo Series3 TiVoHD x2

  5. #25
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    The Mount
    Posts
    51
    I'd like two, if that's ok, please?

  6. #26
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    463
    No problem, I'll put them aside. Must chase along that firmware..

    TiVo Series3 TiVoHD x2

  7. #27
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    5
    2 for me as well.
    Thanks

  8. #28
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    463
    Sweet. My friend (who has a PALmoded TiVo himself) still hasn't written the firmware...might have a go at it myself.

  9. #29
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Christchurch, NZ
    Posts
    31
    Hows that firmware looking?

    I'm a bit unclear if you are offering just the PCB or an assembled board..??

    I'd like to put my name down for 2 if they are still available. (and the firmware gets done!)

  10. #30
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Christchurch, New Zealand
    Posts
    463
    Umm...no progress on the firmware, sorry. I know it's been weeks.
    I'm offering the whole assembled board.

Similar Threads

  1. No sound
    By belair_boy in forum Australian TiVoHD
    Replies: 2
    Last Post: 14-05-2010, 04:36 PM
  2. Any updates on the NICAM issue?
    By Professor Yaffle in forum New Zealand General Forum
    Replies: 2
    Last Post: 12-06-2007, 08:11 PM
  3. no sound through my tivo
    By troy in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 26-07-2006, 06:05 AM
  4. Ready made NICAM stereo decoder
    By Tomek Swiecicki in forum New Zealand General Forum
    Replies: 4
    Last Post: 02-04-2006, 08:14 PM
  5. Help...no sound
    By splitpin in forum Question and Answer Forum
    Replies: 9
    Last Post: 01-05-2004, 09:55 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •